Astralis po velkém neúspěchu přehodnocuje soupisku, kapitán míří na lavičku

  • 28. 02. 2024 18:00
Zdroj titulní fotografie: Astralis

Dánský esportový gigant Astralis po neúspěšné snaze kvalifikovat se na Major neusíná na vavřínech. Organizace aktivně pracuje na sestavení týmu, který by mohl znovu získat pozici na vrcholu soutěžního Counter-Strike. Tento týden došlo ke klíčovým změnám ve struktuře týmu, počínaje odchodem hlavního trenéra a nyní posazením herního lídra Benjamina „blameF“ Bremera na lavičku.

Kasper Straube, sportovní ředitel společnosti Astralis, vyjádřil obtížnost tohoto rozhodnutí a pochválil jeho odhodlání a tvrdou práci. Navzdory jeho úsilí Straube přiznává, že tým má potíže najít konzistenci s blameF jako IGL, což vede k nezbytnému přehodnocení soupisky.

Straube zdůraznil potřebu stability a správného mixu hráčských rolí, což organizaci přimělo zvážit prodej dánského lídra. Nyní se soustředí na sladění rolí hráčů s jejich silnými stránkami, aby byl zajištěn špičkový výkon týmu.

Organizace Astralis je dle jeho slov odhodlána plnit vyšší standardy a věří, že začlenění Caspera Duea do trenérského týmu bude pro dosažení těchto cílů klíčové. Straube oceňuje přínos blameFa a utvrzuje se v přesvědčení, že blameF bude ve správném prostředí vynikat.

Benjamin „blameF“ Bremer se podělil o své zklamání z odchodu z Astralis, ale zůstává pozitivní ohledně svých zkušeností a potenciálu týmu.. Uznává potřebu změny a touží prozkoumat nové příležitosti s cílem prokázat svou hodnotu na nejvyšší úrovni CS2.

Astralis se chystá brzy oznámit náhradu za blameFa, což naznačuje novou kapitolu týmu, který se snaží vrátit se ke své bývalé slávě. Komunita esportovců je napjatá a čeká, kdo tuto klíčovou roli obsadí a jak se bude Astralis s touto významnou změnou v sestavě vyvíjet.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.