Counter-Strike 3 ve vývoji? Jeden z testerů dokázal do nejnovější hry od Valve přenést ikonický Dust II

  • 30. 05. 2024 17:45
Zdroj titulní fotografie: dogma1997

Valve pokračuje v potěšování fanoušků, nyní hned zcela novou hrou. Řeč je chystaném nejnovějším titulu s názvem Deadlock, který je v současné době ve fázi alfa testování. Hra má hlavní mechanismy dvou nejpopulárnějších her od Valve: Dota 2 a Counter-Strike 2.

Co však obzvláště zaujalo, byla skutečnost, že jeden z testerů pod přezdívkou „dogma1997“ dokázal znovu vytvořit legendární mapu Dust II z Counter-Strike. Přestože znovuvytvořená verze mapy stále postrádá textury a vypadá poněkud zjednodušeně, všechny prvky a rozvržení mapy Dust II byly obnoveny s přesností.

Jako jedna z nejikoničtějších a nejoblíbenějších map v historii prokázal Dust II v průběhu let opakovaně svou přitažlivost a hratelnost. Skutečnost, že se mapu podařilo reprodukovat v nové hře, ukazuje, že se podaří přenést i další mapy ze hry Counter-Strike.

S největší pravděpodobností se v budoucnu možná dočkáme plné verze této mapy s texturami, ale nebude mezi ostatními mapami pro tuto hru, protože neodpovídá mechanikám hry, ale jako možnost hrát ve vlastní hře s přáteli.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.