F0rest uvažuje o konci kariéry: „Mou ambicí bylo zahrát si ještě jeden Major“

  • 06. 07. 2024 00:00
Zdroj titulní fotografie: PGL

V rozhovoru pro HLTV Patrik „⁠f0rest“⁠ Lindberg, legendární švédský hráč CS, naznačil možné ukončení své profesionální kariéry v Counter-Striku a vyjádřil pochybnosti o návratu na nejvyšší úroveň. Šestatřicetiletý hráč, který je známý svou dlouhou kariérou a silnými střeleckými schopnostmi, si v současné době není jistý návratem k esportu.

Po kariéře plné úspěchů se f0rest nachází na rozcestí. Po odchodu z Dignitas v květnu 2022, kdy byla celá soupiska na přestup, zůstal f0rest bez stálého týmu. Jeho poslední účastí bylo dočasné působení na IEM Dallas 2023 v soupisce týmu Fnatic. Navzdory dočasným smlouvám se zdá, že touha začít znovu s novým týmem vyprchává.

V nedávných prohlášeních na akci Apex Legends ve Stockholmu se f0rest podělil o své obavy:

Vypadá to těžce. Mou ambicí bylo zahrát si ještě jeden Major, ale to se zdá být nepravděpodobné. Rozhodnutí o mé budoucnosti přijde brzy, ale musím reálně zvážit uzavření této kapitoly.

Ačkoli ho myšlenka na vytvoření nového týmu neláká, f0rest je otevřený dalším cestám v esportu, zejména trénování nadějných švédských talentů. Zatímco f0rest uvažuje o své budoucnosti, komunita ho se zájmem sleduje a doufá, že bude i nadále různými způsoby ovlivňovat scénu.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.