Futurama v CS2? Tvůrce představil svou novou mapu ve fantazijním světě

  • 23. 06. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: wylde_maps

Uživatel Redditu s přezdívkou wylde_maps zveřejnil na Steam workshopu novou mapu pro CS2 s názvem „de_futurama“. Mapa zavede hráče do vzdálené budoucnosti, do světa populárního animovaného seriálu "Futurama", jehož děj se odehrává v roce 3024.

Popis mapy uvádí, že na budovu Planet Express útočí vesmírní teroristé, kteří chtějí narušit dodávku raket na Omicron Persei 8. Teroristé mohou umístit bombu buď v hangáru, aby loď vyhodili do povětří, nebo ve sklepní lávové jámě, což způsobí silnou exotermickou reakci. Je na protiteroristech, aby výbuchu zabránili zneškodněním bomby a ochranou budovy.

Good news, everyone! My map, de_futurama, is updated and live for CS2!
byu/wylde_maps inGlobalOffensive

Jeden z uživatelů Redditu s přezdívkou jonajon91 poznamenal, že kvůli zakořenění CS v realistickém výtvarném stylu se podobné mapy do hry dostanou jen zřídka. Jako příklad uvedl mapu „ar_lunacy“, která obsahovala pohled na okolní svět skrz díru ve střeše.

Další uživatel pod přezdívkou YAGNA souhlasil a dodal, že přechod CS na kompetitivní úroveň zabil prvek zábavy, který byl vlastní počátkům hry. Jeden z uživatelů vyjádřil zklamání nad tím, že mnoho map CS je vytvořeno v italském stylu. Navrhl, aby bylo do hry přidáno více unikátních map, například de_mutiny v pirátském prostředí nebo mapy založené na fantasy světech, jako je Jurský park nebo vesmírná stanice obíhající kolem Uranu. Poznamenal také, že hratelnost mapy může zůstat nezměněna a zároveň nabídnout hráčům různé možnosti zasazení.

Unikátní mapy jako „de_futurama“ ukazují, že komunita tvůrců obsahu CS stále nachází nové způsoby, jak zpestřit herní zážitek. Zavádění fantazijních světů a kreativních scénářů může přilákat nové hráče a veteránům dodat nové emoce.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.