HooXi: „Někdy se stalo trendem mě nenávidět“ – poznamenal v rámci rozloučení bývalý kapitán G2

  • 07. 07. 2024 10:50
Zdroj titulní fotografie: vLADOPARD

G2 Esports nedávno řekli sbohem svému kapitánovi Rasmusovi „HooXi“ Nielsenovi, čímž ukončili jeho téměř dvouletou kariéru s týmem. Přestože HooXi pomohl týmu G2 vyhrát významné tituly, jako například IEM Katowice a IEM Kolín nad Rýnem 2023, byl nedílnou součástí úspěchu týmu. Čelil však kritice kvůli nevyrovnaným individuálním i týmovým výsledkům. V rozhovoru pro HLTV sdílel své zkušenosti z působení v G2 a co ho čeká dál.

O odchodu HooXiho se začalo hovořit poté, co G2 vyhráli IEM Dallas 2024, kde hráli s Jakem "Stewie2K" Yipem místo HooXiho, což vedlo ke spekulacím o nutnosti nového lídra.

HooXi vyjádřil smíšené pocity z jeho odchodu, zmínil zklamání, ale také úlevu:

Měl jsem slabou naději, že zůstanu, zejména poté, co se rozhodnutí dlouho protahovalo.

Oznámení následovalo po podpisu smlouvy s Mariem „malbsMd“ Samayoa a Januszem „Snax“ Pogorzelskim, což posílilo již tak silný tým.

Při diskusi o svém nástupci HooXi uznal Snaxovy zkušenosti, ale poznamenal výzvy, které přijdou kvůli úpravám rolí. Také se podělil o své názory na kritiku, které čelil, a přiznal, že zatímco některé byly oprávněné, cítil, že s ním bylo zacházeno nespravedlivě:

Občas se stalo trendem mě nenávidět,“ poznamenal

Ničeho nelituji, protože jsem do toho dva roky dával 100 %,“ zhodnotil jeho působení v G2.

„Stále mám co dokazovat,“ uzavřel a těší se na nové příležitosti na konkurenční scéně Counter-Strike.

Co se týče jeho budoucnosti, HooXi je otevřený všem nabídkám a je připraven posílit jakýkoli tým. Podle analytika Pimpa HooXi posílí sestavu týmu Liquid, který potřebuje strukturu, protože má dostatek střelců. Naopak insider harumi se zase podělil o to, že by se HooXi mohl připojit k Fnatic.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.