Levnější „auto-noob“? VALVE zareagovalo na petici pro snížení ceny

  • 02. 03. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: Reddit

Společnost VALVE oficiálně zareagovala na X na petici mladého hráče, která nečekaně upoutala pozornost komunity CS. Petice, která si na X získala značnou pozornost, požaduje snížení ceny automatických odstřelovačů ve hře, konkrétně SCAR-20 a G3SG1, a to na 3000 dolarů.

Hráči v petici vyjádřili své pocity, upozornili na nedostatek vývoje v průběhu let a vyzdvihli automatické odstřelovačky jako obzvláště zajímavé zbraně, které by se s úpravou ceny mohly dočkat větší oblíbenosti. Tato upřímná prosba nezůstala bez povšimnutí, protože oficiální účet CS2 na X příspěvek podpořil, což vyvolalo mezi fanoušky široké spekulace a vzrušení.

V komunitě se objevily otázky: Provede společnost VALVE tuto změnu? Podpoření účtu CS2 na X naznačuje, že potenciální aktualizace by mohla být na obzoru, ale podrobností je zatím málo.

Automatická odstřelovačka, známá pro své vysoké poškození a penetrační schopnosti, byla v komunitě CS vždy předmětem sporů. Snížení ceny by mohlo významně pozměnit herní metu a potenciálně tedy změnit strategie v kompetitivním hraní.

Zatímco komunita CS2 zůstává plná otázek, možnost této změny vyvolala nový zájem a debatu o vybalancování hry a budoucnosti její kompetitivní scény.

Zda společnost VALVE k této aktualizaci přistoupí, se teprve uvidí, ale jedno je jasné: hlas komunity je hlasitější než kdy jindy a jeho vliv na vývoj hry nelze podceňovat.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.