Nečekaný konec PlayLikeS1mple? Odběratelé z neznámých důvodů dostávají zpět své peníze

  • 25. 07. 2024 12:00

Všichni, kdo si koupili předplatné vzdělávacího kurzu PlayLikeS1mple, začali dostávat peníze zpět. Škola vytvořená Alexandrem „s1mple“ Kostylevem a jeho bratrem Alexejem zpočátku přitahovala velkou pozornost, ale za necelé dva měsíce došlo k nečekanému obratu.

Při spuštění sliboval s1mple komunitní akce a turnaje mezi předplatiteli a také vytvoření Discord serveru, kde s ním budou moci všichni účastníci komunikovat. S1mple při spuštění prohlásil, že chce ve hře vidět méně chyb a více týmové spolupráce s cílem dosáhnout „kvalitního zážitku z Counter-Strike“. Nyní se však zdá, že se plány mění, každopádně si budeme muset počkat na oficiální vyjádření.

Škola PlayLikeS1mple byla otevřena 13. května a téměř měsíc dostávali diváci obsah zdarma. V prvních dnech po spuštění sdílel Alexej „s1mple“ Kostylev působivé statistiky projektu: sledovanost činila 27 milionů lidí, zaregistrovalo se 80 tisíc uživatelů a dosah na sociálních sítích dosáhl 10 milionů lidí. Tato čísla odrážejí obrovský zájem o projekt, který se zdál být zárukou jeho úspěchu.

Počátkem 3. června byl zahájen prodej placeného předplatného na rok. Cena v prvních pěti dnech činila 97 dolarů, s následným zvýšením na 149 dolarů. Po necelých dvou měsících však všichni předplatitelé obdrželi oznámení o vrácení peněz.

Před obdržením oznámení o vrácení peněz si uživatelé projektu stěžovali, že tři bezplatné videonávody byly na webu nedostupné po dobu více než dvou týdnů. Videa se stala soukromými a nebylo možné je zhlédnout, což se mohlo stát i u videí s předplatným.

Alexander Kostylev, známý také pod přezdívkou s1mple, se k uzavření školy zatím veřejně nevyjádřil. To ponechává mnoho otázek ohledně osudu projektu a budoucích plánů jeho tvůrce.

'Play like s1mple' is closing?
byu/Nova_Powerplay inGlobalOffensive
Comment
byu/Nova_Powerplay from discussion
inGlobalOffensive
Comment
byu/Nova_Powerplay from discussion
inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.