Nejnovější aktualizace snižuje účinnost zápalných granátů a peníze za plant T-strany!

  • 24. 05. 2024 10:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Prostřednictvím aktualizace z 23. května došlo ve hře Counter-Strike 2 k několika významným změnám v hratelnosti, z nichž největší je snížení účinnosti zápalných zbraní a snížení peněžní odměny na straně T, pokud je bomba nastražena, ale zneškodněna.

V rámci aktualizace ze dne 23. května došlo v Counter-Strike 2 k několika významným změnám hratelnosti, přičemž největší z nich spočívá v oslabení účinnosti zápalných granátů a snížení odměny pro T-stranu v případě, že se položí bomba, ale poté je defuzována.

Aktualizace také obsahuje poměrně drastickou změnu na A situ na mapě Vertigo, přináší novinku „pronájmu skinů“ a přidává hned několik „vylepšení uživatelského rozhraní a opravy chyb“ do CS2.

Čeho jsme se dočkali?

Zápalné granáty

Doba trvání zápalného granátu CT, stejně jako šíření jeho plamene, byla snížena. Zápalný granát má také nové vizuální zobrazení, nyní má jasnější plamen než Molotov na straně T.

U zápalných i zápalných granátů se nyní také snižuje výška plamene v průběhu času. Kromě této úpravy se Molotov na straně T nezměnil.

Ekonomická pomoc na CT straně

Byla provedena malá hrstka změn, které mají usnadnit snahu o udržení ekonomiky na straně CT.

  • Hráči na straně T nyní obdrží pouze 600 $, pokud se jim podaří umístit bombu, ale ta je poté zneškodněna, místo obvyklých 800$.

  • Zápalný granát, spolu s jeho změnami plamene, nyní stojí 500 $ namísto původních 600 $.

  • M4A4 nyní stojí 3 000 dolarů místo 3 100 dolarů.

Zatímco cena zápalného granátu nyní odráží účinnost nového zápalného prostředku a M4A4 je nyní blíže ostatním hlavním puškám, změna peněžní odměny na straně T za zneškodněnou bombu je velmi výrazná. Možnost položit bombu během pistolového kola nebo save nyní nemá stejnou váhu jako dříve, a to by mohlo ovlivnit nákupy T-strany v pozdějších fázích zápasu.

Změny na mapě Vertigo

A site mapy Vertigo má nyní nové cesty, ze kterých může CT strana hrát. Ze zadní části A je nyní k dispozici lávka podobná těm na B, která se vine kolem okraje místa pro položení bomby a táhne se až k pytlům s pískem. Otevřeno bylo také rozdělení mezi výtahem a krátkým/bočním vchodem do A.

Půjčovna skinů

Hráči s klíčem od Kilowatt bedny si nyní mohou na týden pronajmout celou sbírku zbraní (kromě vzácného speciálního předmětu), místo aby obdrželi jednu stálou zbraň. Pronajaté zbraně nelze upravovat ani prodávat a po uplynutí týdenní doby pronájmu budou nahrazeny základními skiny.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.