„Nejotravnější věc v historii CS“: Valve pod palbou kritiku za změnu funkce kapitulace

  • 22. 07. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: Reddit

Na Redditu se mezi hráči Counter-Strike rozhořela živá diskuse ohledně nedávného rozhodnutí Valve umožnit vzdání se týmu až po odchodu jednoho z hráčů ze zápasu. Uživatelé vyjadřují svou nespokojenost s touto funkcí, zejména v situacích, kdy tým beznadějně prohrává nebo čelí podvodníkům.

Valve hru Counter-Strike neustále aktualizuje, zavádí nové funkce a změny, které zlepšují hratelnost. Změna, která omezuje možnost vzdát se týmu, však vyvolala vlnu kritiky. Hráči se domnívají, že toto rozhodnutí vytváří další problémy, zejména když tým čelí zjevnému podvádění ze strany soupeře.

Uživatel Marko9305 založil na Redditu diskusi, v níž vyjádřil svou nespokojenost s novou funkcí:

Prohráváme 10:0 a v týmu soupeře jsou nejméně tři podvodníci. A teď mi to říká, že se nemůžeme vzdát, protože nikdo neopustil zápas. Tohle musí být ta nejotravnější věc v historii CS her.

Emotional-Air5785 poznamenal, že absence anti-cheat systému tento problém ještě více prohlubuje:

Abyste vytvořili konkurenceschopnou hru, potřebujete anti-cheat systém. Jinak je to jako olympijské hry bez dopingové kontroly.

Další uživatelé jeho názor podpořili a podělili se o své zkušenosti. Mint_Romney poznamenal, že pokud by bylo možné vzdát se bez opuštění zápasu, způsobilo by to vlnu neustálých vzdávání se po první prohře:

„Valve to udělalo správně. Kdyby bylo možné se vzdát bez opuštění zápasu, všichni hardcore hráči by po první prohře požadovali kapitulaci.

Uživatel LoveYouLikeYoloVsLife se podělil o svou zkušenost, kdy jeho přátelé často opouštějí zápas, pokud narazí na cheatery:

Když hrajeme s přáteli, jeden z nás je vždy připraven opustit zápas a donutit tým vzdát se, pokud má soupeř podvodníky.

Z diskusí na Redditu vyplývá, že nová funkce vyvolává mezi hráči velké kontroverze. Někteří se domnívají, že toto rozhodnutí je správným krokem k zachování férovosti hry, zatímco jiní v něm vidí jen vytváření dalších problémů.

whose stupid idea was it to only be able to surrender if someone abandons the match?
byu/Marko9305 inGlobalOffensive

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.