Patrik „Zero“ Žúdel představil revoluční nástroj pro tvorbu cinematických videí v CS2

  • 20. 07. 2024 14:00
Zdroj titulní fotografie: CNC

Patrik „Zero“ Žúdel, známý slovenský hráč a tvůrce obsahu, vytvořil nový nástroj, který umožňuje vytvářet působivá filmová videa pro Counter-Strike 2. Podle Zera je díky tomuto nástroji proces tvorby videa jednoduchý a rychlý a umožňuje i začátečníkům vytvářet vysoce kvalitní obsah.

Důležitou vlastností tohoto nástroje je dle Zera to, že vše je vykreslováno v reálném čase, což výrazně zkracuje dobu zpracování a úpravy videa. Zero na své stránce na X sdílel několik příkladů, které ukazují možnosti tohoto editoru.

Zero také poznamenal, že kanály, které spravuje na YouTube (např. STYKO a ashhh), již nyní patří mezi nejlepší ve své kategorii, ale tento nástroj je ještě vylepší. Nabídl také svou pomoc všem profesionálním hráčům, trenérům, komentátorům a tvůrcům obsahu, kteří to s tvorbou videí myslí vážně.

Odezva komunity je velmi pozitivní. Známé osobnosti jako FlickyThaCreator a ratte nástroj pochválily jako „epický“ a „neuvěřitelný“. Jeden z uživatelů, Rafal, požádal o zobrazení konečného výsledku, na což Zero rychle zareagoval přidáním další ukázky, jak nástroj funguje.

Patrik „Zero“ Žúdel má na profesionální CS scéně bohaté zkušenosti. Hrál například za SINNERS, GamerLegion, Budapest Five, GameAgents a HellRaisers. Zerovým největším úspěchem je účast ve skupinové fázi ELEAGUE Major 2017 s týmem HellRaisers.

Díky svému novému nástroji plánuje Zero pomoci dalším tvůrcům obsahu dosáhnout nových výšin při tvorbě videí pro CS2.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.