Profesionálům se návrat mapy Dust 2 líbí, požadují však jednu zásadní změnu

  • 01. 05. 2024 02:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Několik profesionálů si po nedávné velké aktualizaci pochvalovalo návrat ikonické mapy Dust 2 do aktivního fondu map. Mapa se však nedočkala žádného přepracování a nyní chtějí vidět jednu zásadní změnu, která může ovlivnit výsledek v mnoha kolech.

Valve odstranila Dust 2 z fondu map Active Duty v listopadu 2022 a po vydání pokračování byla až do aktualizace z 25. dubna k dispozici pouze jako příležitostná mapa. Mnoho legend CS, jako například s1mple, ZywOo a NiKo, návrat mapy místo Overpassu chválilo. Zatímco dev1ce se změna líbila, vyjádřil také obavy nad hratelností Dus 2 a hned se podělil o to, co je podle něj třeba opravit.

Příliš mnoho her na Dust2 je rozhodnuto na základě náhodných spawnů teroristů (Pokud máte 5 nejlepších spawnů směrem k longu, je to pro CT hotovo),“ řekl hvězdný hráč Astralis. Zatímco spawny CT jsou vždy podobné a nenabízejí obráncům výhodu, možnosti teroristů jsou rozprostřeny na větší ploše. Dva spawny, jeden směrem k Long Doors a druhý směrem k Tunnels, nabízejí výraznou výhodu těm, kteří chtějí rushovat na A či B site.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.