Projekt „Play Like s1mple“ otevírá své brány! Slibuje více než 60 videí a seance se s1mplem samotným

  • 11. 05. 2024 10:30
Zdroj titulní fotografie: Esportinsider

Oleksandr „s1mple“ Kostyliev představuje projekt „Play Like s1mple“ - komplexní vzdělávací program zaměřený na rozvoj dovedností ve hře Counter-Strike 2.

V rámci programu budou mít účastníci přístup k více než 60 interaktivním videozáznamům zaměřeným na herní taktiku a rozvoj kariéry.

Vidím, kolik chyb hráči dělají, a myslím, že je to pro ně skvělá příležitost učit se ode mě a dalších profesionálů.

Projekt byl inspirován bratrem a přáteli Oleksandra, kteří chtěli vytvořit vzdělávací sérii podobnou Masterclass. Mezi funkce patří účast na turnajích, osobní interakce se s1mplem a komunita podobně smýšlejících nadšenců. Obsah bude předem nahraný, což zajistí kvalitu a dostupnost.

s1mple, uznávaný jako nejlepší hráč CS:GO v letech 2018, 2021 a 2022, působí na lavičce NAVI od října 2023 s výjimkou krátkého působení v týmu Falcons. Zde odehrál pouze jeden oficiální zápas, který prohráli.

Navzdory tomuto novému počinu s1mple ujistil fanoušky o svém návratu k soutěžím a zdůraznil, že je pro hru i nadále zapálený. „Pauza byla skvělá na to, abych se soustředil na projekt, ale těším se, až se vrátím,“ řekl a naznačil budoucí rozšíření kurzu o různé hráče.

Partnerství s FACEIT nabízí členům přístup k prémiovým funkcím a exkluzivnímu obsahu. Roční předplatné stojí přibližně 100 dolarů a registrace na omezený počet míst bude otevřena již 13. května.

V konečném důsledku je cíl Oleksandra jasný: „Chci vidět méně chyb, více týmových her a krásný Counter-Strike.“

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.