Skiny na kuřata?! Nejnovější úniky ukázaly animace prohlížení si slepic, včetně nových interakcí

  • 27. 05. 2024 17:00
Zdroj titulní fotografie: PoPw0w

Kuřata jsou základní součástí frančízi Counter-Strike už od dob verze 1.6, ačkoli hráči s nimi nikdy neměli skutečnou možnost interakce kromě toho, že je na místě vraždili. Nové uniklé animace však naznačují, že bychom brzy mohli mít možnost kuřata zvedat a dokonce i prohlížet.

Animace byly sdíleny 24. května dataminery na serveru X. Obsahují tři zcela nové animace, které mají být zřejmě viděny z pohledu první osoby, a vzhledem k tomu, jak se pohybují, to vypadá, jako by kuře kontroloval neviditelný pár rukou. Kuře je zdánlivě zvedáno a kolébáno ze strany na stranu, zatímco jeho malá hlava zůstává upřená na hráče. Tyto animace jsou v současné době neaktivní, i když podle toho, jak jsou detailní, by „prohlížení kuřete“ mohlo být za rohem.

Video s animací prohlížení sdílel také tvůrce obsahu PoPw0w, díky němuž se můžeme podívat, jak by mohla vypadat ve hře. Ačkoli se zatím nejedná o potvrzený přídavek, rozhodně by se jednalo o povedený doplněk pro CS2. Konkurenční životaschopnost zastavení uprostřed přestřelky, abyste sebrali kuře, však není úplně jasná.

¨

Samozřejmě, pokud by kuřata dostala plnohodnotnou funkci prohlážení, hráče také zajímá, zda by Valve přidalo přizpůsobení kuřat, tedy skiny. Během sezónních akcí jsme viděli kuřata nosit párty čepice a vánoční výbavu, takže možnost kuřecích skinů nelze jen tak zavrhnout. Jen si představte ty možnosti – tisíce dolarů za skin, který změní vzhled vašeho kuřete.

Možná by nám Valve mohla dát možnost házet kuřata na ostatní hráče, abychom dosáhli některých z nejdivočejších zabití nebo kill feedů v herní historii. Ať už vývojáři s touto funkcí zamýšlejí cokoli, jakmile se ve hře objeví, určitě bude nadmíru zábavná.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.