Superhvězda Counter-Strike dostala trvalý ban na Twitchi! Důvod je absurdní

  • 12. 05. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: VCGamers

Přísná pravidla Twitche, ačkoli jsou často zaváděna s těmi nejlepšími úmysly, se někdy mohou vymstít. A v tomto případě se tvrdě vymstily, protože vycházející superstar donk byl z platformy trvale suspendován.

Danil „donk“ Kryshkovets je v současnosti jedním z nejnadějnějších profesionálních hráčů CS2, který zaujal širší publikum svým neuvěřitelným výkonem na IEM Katowice 2024. Zajímavostí je, že donkovi je teprve 17 let a hře se aktivně věnuje již od dětství.

Donk po obrovské slávě, kterou si získal, zůstal u svého původního účtu na Twitchi, který byl vytvořen ještě před oficiálním dovršením 13 let, což vedlo ke zpětné kontrole a banu ze strany platformy. Twitch už podobné kroky učinil dříve a podobné zákazy obvykle způsobují, že se hráč nemůže na neurčitou dobu vrátit nebo se objevit ve vysílání jiného streamera.

Donk zákaz oznámil 7. května na svém účtu X. Ani on, ani Twitch dosud neposkytli další komentáře k tomu, co se děje, nebo zda bude znovu přijat na největší streamovací platformu. Fanoušci na sociálních sítích již začali Donka vyzývat, aby se přesunul na jiné streamovací služby, jako je YouTube a Kick, ačkoli se zatím neobjevily žádné informace ohledně případného přesunu.

Mladý Rus dominuje scéně CS2 od začátku letošního roku, kdy na akci IEM Katowice 2024 získal s týmem Spirit první místo. Stal se nejmladším MVP HLTV na „velké akci“ a je druhým nejmladším MVP v historii HLTV. Ačkoli se týmu Spirit nepodařilo výrazněji uspět na prvním CS2 Majoru v Kodani, kariéra tohoto mladého hráče teprve začíná, ať už s Twitch banem nebo bez něj.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.