Tato stále trvající chyba sužuje CS2 již od svého vydání. Setkali jste se s ní?

  • 05. 01. 2024 20:00
Zdroj titulní fotografie: Thomas Edits

Counter-Strike 2 je i několik měsíců po svém uvedení na trh v září 2023 stále sužován chybami. Jednu z nich, týkající se hašení molotovu dýmovnicí, považují hráči za potenciálně zlomovou a požadují její co možná nejrychlejší nápravu.

Hráči začali diskutovat o zjistění, že dýmovnice občas nefungují úplně dle představ, když je v CS2 hodíte na oheň molotovu. Obvykle by měla dýmovnice oheň zahasit, ale jak hráč jménem JiberybobX ukázal, hraje zde často faktor náhody.

smoking molos doesn't feel right in CS2, best example I have yet
byu/JiberybobX inGlobalOffensive

Mnozí další upozornili, že má chyba různé varianty. Někdy se oheň po použití dýmovnice uhasí, avšak se zpožděním, takže hráč tak jako tak utrpí další poškození. „Když musím uhasit Molotov, vždycky se zdá, že ještě před tím, než zhasne, problikne – místo aby prostě zhasl hned, jako tomu bylo v CS:GO,“ zní v jednom z hlavních komentářů na Redditu.

Ačkoli se tato chyba spolu s několika dalšími může v CS2 vyskytovat již několik měsíců, vývojáři na opravách neúnavně pracují. Valve se snaží pravidelně vydávat aktualizace a hra je pravděpodobně v mnohem lepším stavu, než v jakém byla v září. Nicméně zásadnějším problémem může být omezený časový rámec před začátkem prvního Major turnaje v CS2, kdy kvalifikace začínají již za několik málo dní.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.