Tento easter egg na jedné z map vede k ostatním mapám možné operace

  • 19. 06. 2024 10:00
Zdroj titulní fotografie: Airalmas

Steam workshop CS2 přinesl mapu s názvem Assembly, která bude pravděpodobně součástí seznamu map nové operace. Tato mapa obsahuje odkaz na webovou stránku, která nabízí rezervace letů do různých zemí, jako je Itálie, Řecko a Nizozemsko. V blízkosti každé z těchto zemí jsou mapy představující tyto národy, a povídá se, že by mohly být součástí nové operace. Například mapa Nizozemska je reprezentována mapou Mills, Řecko mapou Thera a Itálie mapou Memento.

Kromě toho stránka zmiňuje balíček do vodního parku, který zahrnuje ikonickou mapu Pool Day. Všechny tyto čtyři mapy, včetně Assembly, kde byla stránka objevena, se tedy očekávají jako součást nové operace Counter-Strike.

Je také známo, že mapa Thera se dříve jmenovala Santorini a byla vydána s operací Wildfire, avšak v roce 2016 byla ze hry odstraněna a nyní se vrací do CS2 pod novým názvem. Tato mapa také hostila showmatch během IEM Chengdu 2024. Zbývající mapy Assembly, Mills a Memento jsou nové. Zároveň bude legendární mapa Pool Day, známá mnoha hráčům ze starších verzí hry, zajímavým přídavkem pro fanoušky nostalgických lokací.

Snímek obrazovky 2024-06-19 122544.png

Webová stránka spojující mapu Mills, Thera a Memento Source: Airalmas

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.