Valve přináší první aktualizaci roku! Hráči jsou však znepokojeni a považují ji za výsměch

  • 06. 01. 2024 20:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Společnost Valve se tento týden vrátila z vánoční přestávky a dodala první letošní aktualizaci hry Counter-Strike 2. Hráči s ní však zdaleka nejsou spokojeni - a mají k tomu dobrý důvod.

V poznámkách k patchi ze 4. ledna vývojáři upravili nepříjemnosti s uživatelským rozhraním, různé chyby s přehráváním dema a dva drobné problémy s mapou Ancient a Anubis. Komunita však není s aktualizací spokojena a požaduje daleko zásadnější změny.

Upřímně jsem si myslel, že patch bude zahrnovat vylepšení nebo opravu chování molotovů,“ uvedl jeden z hráčů na Redditu a poukázal na dlouhostávající chybu okolo Molotovů. Dotyčný problém způsobuje, že čas od času nelze oheň dýmovnicí uhasit, což vede k nejrůznějším problémům.

Není to však jediný problém. Hra má stále daleko od CS:GO s několika chybějícími herními módy a funkcemi, jako je například možnost hrát workshopové mapy s přáteli. Na tyto „nedostatky“ hráči čekají již několik měsíců od vydání hry samotné.

Od 13. prosince, kdy byly přidány opravy pro Overpass a další chyby, se CS2 nedočkal žádného většího patche. Od této aktualizace uplynul téměř měsíc a hráčům dochází trpělivost. „Zásadní aktualizace, na kterou všichni čekali,“ uvedl jeden z hráčů.

Společnost Valve si jako každý vývojář vzala během prázdnin zasloužené volno, a tak není divu, že vývojáři potřebují nějaký čas, aby se dostali zpět do tempa. Navíc vývojáři nedávno vypustili masivní vlnu VAC banů, což dokazuje, že se skutečně snaží co nejlépe opravit hru a bojovat tak s pravděpodobně největším současným problémem hry.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.