“Vy sr*či byste tuhle hru ani hrát neměli,“ pustil se komentátor do hráčů Team Liquid a Complexity

  • 05. 03. 2024 00:15
Zdroj titulní fotografie: DusT Esports

Závěrečný zápas amerického RMR svedl proti sobě týmy Complexity a Team Liquid v hořkosladkém zápase pro severoamerické fanoušky, protože to znamenalo, že se na Major kvalifikuje pouze jeden tým z Ameriky.

Vzhledem k tomu, že zbytek NA týmů byl vyřazen a na RMR jeli pouze Complexity a Liquid, zjevně frustrovaný „dusT“ Mouret se pustil do obou týmů za to, že zahodily zápasy, které považoval za vítězné.

Vy sr-či byste tuhle hru ani hrát neměli, kdyby se upřímně jeden z vás postaral o FURIA,“ řekl NA caster. “Liquid, začnu u vás. Na papíře máte tolik neuvěřitelného talentu, tolik zkušeností, kdybyste si jen dali pozor na tyhle drobné problémy, mohli byste být jedním z nejlepších týmů na světě.

Mouret se následně zaměřil na Complexity a poté, co nejprve dvě hvězdy týmu pochválil - EliGE a hallzerka, vyzval další dva členy soupisky, aby přidali. „Kde sakra byli Floppy a Grim? Poslouchejte, kluci, vím, že můžete být jedni z nejlepších riflerů v NA,“ řekl dusT, než vyzdvihl některé jejich předchozí úspěchy. „Pojďme něco z toho oživit. Pojďme to rozjet.

Mouretovy stížnosti na adresu floppyho a Grima nejsou bezdůvodné; tito dva hráči předvedli na nedávných akcích, jako jsou IEM Sydney, Thunderpick a BLAST Fall, solidní čísla, a to dokonce i na kvalifikacích na tento RMR. Na samotné akci se však nepředvedli a přispěli dohromady s K/D rozdílem -37 a průměrným hráčským hodnocením HLTV kolem 0.9, zatímco EliGE a hallzerk odvedli veškerou práci.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.