369 chválí tým LOUD a vyhlíží souboj s Oscarininem

  • 03. 05. 2024 07:00

Ve včerejším rozhovoru po zápase MSI 2024, 369, top laner týmu Top Esports, vyslovil obdiv vůči týmu LOUD za jejich neuvěřitelný výkon. Tento komentář přichází ve chvíli, kdy se Top Esports připravuje na nadcházející klíčový zápas v turnaji.

369 také zmínil svého nadcházejícího soupeře Oscarinina z Fnatic, ke kterému měl jen slova uznání za jeho výkon v posledním zápase a vyjádřil naději, že Oscarinin nebude mít obavy z přímého souboje s ním v nadcházejícím klání.

Komunita se těší na nadcházející střetnutí mezi TES a FNC, které bude klíčovým soubojem. Matchup mezi Razorkem a Tianem byl měl být tím nejzajmavějším, oba hráči jsou známí svým agresivním stylem hry a bude tak jenom na nic, kdo bude mít lepší playe dříve ve hře.

Diskuze naznačuje, že zápasy by mohly být buď velmi těsné, díky strategické převaze Fnatic, nebo mohou skončit rychlým vítězstvím Top Esports, pokud Fnatic nezachytí klíčové momenty v early game.

Celkově je komunita napjatá a plná očekávání, jak se nadcházející zápasy vyvinou, a zda Top Esports potvrdí slova svého top lanera 369 a projeví svou sílu a rozhodnost proti Fnatic. Já osobně vidím šance v poměru 60/40 zhruba.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.