Akademie „PLAY LIKE S1MPLE“ je za rohem! Legenda prozradila, na co se komunita může těšit

  • 02. 05. 2024 12:30
Zdroj titulní fotografie: BLAST

Oleksandr „s1mple“ Kostyliev na lavičce NAVI pilně připravuje svou verzi „školy“ Counter-Strike. V dialogu pro portál Dust2 Brasil s1mple prozradil, že inspirací mu byla herní akademie Gabriela „FalleN“ Toleda, jeho projekt se však bude ubírat odlišným směrem.

Popsal, jak se o projektu FalleNa dozvěděl, přičemž ho inspiroval k vlastní iniciativě:

Slyšel jsem o tom a bylo to motivační díky FalleNovi, který před pěti nebo šesti lety točil spoustu YouTube videí s tutoriály a bylo to opravdu skvělé. Ale můj projekt je docela odlišný; budou tam podobnosti, ale obecně je to jiné.“

Jeho iniciativa "HREJ JAKO S1MPLE" slibuje více než 50 týdenních video lekcí a poskytne přístup do exkluzivní komunity na Discordu, nabízející přímou komunikaci a herní seance se samotným s1mplem. Spuštění je naplánováno na začátek května.

Cílem s1mple je podělit se o své bohaté zkušenosti s CS a pomoci tak hráčům všech úrovní.

V podstatě jde o pomoc každému hráči, nejen těm soutěžním, aby dosáhli vyšší úrovně a hráli lépe.“

Přestože se na vývoji podílí rozsáhlý tým, mnoho lekcí bude s1mple předávat osobně. Plánuje pokrýt hluboké porozumění hře, jako je čtení soupeřů a provádění lepších rotací, detaily často opomíjené.

Využívaje svého současného volného času, částečně způsobeného usazením v Evropě uprostřed války, využívá s1mple příležitosti zaměřit se na tento vzdělávací projekt.

Nemáte čas sedět a vysvětlovat lidem věci, když neustále cestujete a soutěžíte.“

Věří, že tento projekt by mohl pomoci i špičkovým mladým talentům, jako je Ilya „m0NESY“ Osipov. Když se s1mple zamýšlí nad svými vlastními začátky v roce 2014, uznává, že se přístup ke znalostem výrazně zlepšil, a doufá, že jeho kurz podpoří hráče v rozhodování v oblasti FPS napříč tituly, jako jsou Valorant a Rainbow Six.

Nakonec s1mple poškádlil možnost zapojení celebrit, jako je Neymar Jr. do svého kurzu, čímž naznačil potenciální společné sezení. Jeho budoucí plány zůstávají zaměřeny na soutěžení, s aspiracemi vrátit se k hraní AWP, ale zachovat si flexibilitu přepínat na pušky, kdykoliv je to potřeba.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.