Astralis stále bez dev1ce! Elisa Masters Espoo si zahraje Kristou

  • 10. 11. 2022 16:15

Už je to přesně 14 dní od doby, kdy byla dánskou organizací Astralis oficiálně potvrzena spekulace o přestupu staronové AWP legendy Nicolaie "dev1ce" Reedtz ze švedských Ninjas and Pyjamas, avšak dle posledních informacích si na premiérové vystoupení tohoto dánského veterána budeme muset ještě chvíli počkat.

První turnaj, kde si měl právě již dříve zmiňovaný dev1ce zahrát bylo plánováno na velký nadcházející finský event Elisa Masters Espoo.

Astralis však nedávno na svých sociálních sítích pro tento turnaj oznámilo trochu jinou soupisku, než jsme mohli na první dobrou čekat a ohledně absence dev1ce na tomto turnaji se vyjádřilo: "Ohledně dev1ce: Jeho game sense, dovednosti, a čistá osobnost byly velmi zřejmé od prvního dne, ale i když všichni toužíme, aby si hrál svůj první turnaj, máme čas dělat věci správně, aniž bychom cokoli nutili." uvedl Kasper Hvidt v komentové sekci pod hlavním oficiálním twitterovým příspěvkem @AstralisCS.

Tímto je oficiálně potvrzeno, že dev1ce uvidíme hrát pod dresem Astralis až příští rok, jelikož Elisa Masters Espoo je pro Astralis posledním turnajem roku.

Astralis tímto na Elisa Masters Espoo nasazuje k hlavní původní sestavě Astralis dva hráče z jejich akademy týmu Astralis Talent, a to Kristoffera „kristou“ Aamanda a Mikkela „MistR“ Thomsena.

Aktuální sestava Astralis na Elisa Masters Espoo:
Andreas "⁠Xyp9x⁠" Højsleth
Lukas "⁠gla1ve⁠" Rossander
Benjamin "⁠blameF⁠" Bremer
Mikkel "⁠MistR" Thomsen
Kristoffer "⁠Kristou" Aamand (stand-in)

Peter "⁠casle" Ardenskjold (coach)

Zdroj titulní fotografie: Astralis.gg

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.