Aurora: Nová postava v League of Legends

  • 19. 05. 2024 10:30

Fanoušci League of Legends se dočkali! Po dlouhém čekání a mnoha spekulacích se začínají objevovat první informace o nové šampionce, kterou je Aurora. Posledním šampionem byl Smolder, který přinesl do hry hodně nového. Nyní však přichází Aurora, a s ní i další vzrušení.

Kdo je Aurora?

Aurora pochází z chladného regionu Freljord. Na rozdíl od spekulací, které naznačovaly, že dalším šampionem bude králičí postava pro mid lane, Aurora je ledová lovkyně. Bude se jednat postavu na dálku, kterou bysme mohli jak na topu, tak na botu. Její příchod je významný, protože je to první šampion z Freljordu od roku 2017, kdy byl představen Ornn.

První Pohled na Auroru

Máme k dispozici první obrázky Aurory a některé zvukové stopy, které unikly díky známému leakerovi BigBadBear. Tyto materiály nám dávají první náhled na to, jaká bude Aurora v akci.

Schopnosti Aurory

I když konkrétní schopnosti Aurory ještě nebyly oficiálně odhaleny, můžeme spekulovat na základě jejích vlastností a nového typu zbraně. Je pravděpodobné, že její schopnosti budou zahrnovat zpomalení nebo omráčení nepřátel. Možná také využije led k rychlému pohybu po bojišti. Její nová zbraň by mohla být ledový krystal nebo něco zábavného jako sněhová koule, což by přineslo nový herní zážitek.

Datum Vydání Aurory

Datum vydání Aurory se očekává buď 12. června 2024, nebo 26. června 2024. Existuje také možnost, že bude vydána až 17. července 2024 s patchem 14.14. To záleží na tom, zda Riot Games stihnou její vydání před letní přestávkou nebo po ní. S ohledem na to, že její soubory už byly přidány do hry, se brzy dozvíme více.

Riot Games plánují letos vydat celkem čtyři nové šampiony. Smolder byl uveden na začátku roku, Aurora by měla být součástí mid-sezónní události, následovat bude Vastayan mid laner a nakonec top laner ze seriálu Arcane, Ambessa Medarda. Vastayan šampion by měl dorazit na podzim a Ambessa někdy na začátku listopadu.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.