Blast Premier Spring Showdown 2021 zná své vítěze

  • 19. 04. 2021 12:45

První místo si mezi sebou rozdělily týmy G2 a Gambit. Gambit potvrdil svou neuvěřitelnou formu a sestava G2 se po několika nevydařených vystoupeních konečně obsadila vyšší příčky. Oba se tímto vítězstvím kvalifikovaly na Blast Premier Spring Final, kde se bude hrát o slušných 425,000$.

Po měsíci, kdy se Audric “JaCkz” Jug vrátil do sestavy, aby nahradil legendárního Kennyho “kennyS” Schruba se poprvé G2 podařilo vyhrát nějaký turnaj, ačkoliv jim to soupeř Team Spirit nedělal vůbec lehké. Rozhodlo se až na třetí mapě v prodloužení, jenž nakonec výsledkem 19:17 ovládl tým v čele s bratranci Kovačovými, kteří si ve všech třech zápasech tohoto turnaje, do nichž nastoupili dělili první dvě příčky v tabulce jejich týmu.

Druhý vítěz turnaje se stal Gambit, který v semifinále oplatil Heroicu hořkou porážku z finále ESL Pro League 13 a ukončil tak jejich dvanáct zápasů dlouhou šňůru výher. Došlo až na rozhodující třetí mapu Train. Po velmi vyrovnaném souboji se podařilo urvat poslední kola Gambitu a zakončit semifinálovou sérii výsledkem 16:12.

Ruští mladíci vedeni Abayem “Hobbit” Khasenovem jakožto momentálně nejlepší tým světa budou na nadcházejícím Blast Premier Spring Final určitě favority. Otázka je, jestli svou roli naplní, protože konkurence bude velká, a to v podobě Natus Vincere, Complexity, NIP, BIG, Evil Geniuses a FaZe Clan. Všechny tyto týmy si své místo na velkolepé finále zařídily na Blast Premier Spring Groups 2021. Tuto sedmičku samozřejmě doplní G2. Uvidíme, komu se nakonec podaří ukořistit trofej z jarního finále.

Photo by Gambit Esports - facebook

Zdroj titulnej fotografie: Twitter/Blast Premier

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.