BLG Elk: Můžete mě kritizovat, protože jsem prohrál zápas

  • 24. 05. 2024 17:45

Po prohře ve finále Mid-Season Invitational 2024, kde se Bilibili Gaming utkali s Gen.G Esports, se hvězdný hráč Bilibili Gaming, Elk, rozhodl dnes poprvé zapnout svůj stream. Nečekaně vyzval fanoušky, aby ho přímo kritizovali za jeho výkon na turnaji.

*"Můžete mě dnes přímo kritizovat, moderátoři dnes nemusí nikoho banovat. Protože jsem prohrál zápas, zasloužím si kritiku,"*řekl Elk na začátku svého streamu. Tento přístup způsobil v komunitě League of Legends velký rozruch, protože ukazuje Elkovo odhodlání čelit kritice přímo a veřejně.

Finále MSI 2024 bylo napínavé a plné emocí, kdy Gen.G Esports porazili Bilibili Gaming 3-1. Elkovo rozhodnutí streamovat a umožnit fanouškům volně vyjádřit své názory bez cenzury může být vnímáno jako snaha vzít zodpovědnost za výkony týmu na sebe.

Navzdory prohře ve finále MSI si Elk stále udržuje své místo jako jeden z nejlepších hráčů na světě. Jeho postoj a otevřenost vůči kritice mohou být inspirací pro ostatní profesionální hráče, jak se vypořádat s tlakem a očekáváními ze strany fanoušků.

Komunita League of Legends reagovala různorodě - většina fanoušků se ale vyjádřila pozitivně a je ráda ze Elkův přístup. Někteří naopak hate do chatu opravdu napsali. Elk ale ukázal všem, že se umí postavit kritice a umí si přiznat své chyby, což mnoho hráčů nezvládá. Ve streamu zmínil i to, že v semifinále nezvracel.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.