„Byl jsem za propagaci projektu PlayLikeS1mple podveden o 700$,“ hlásí známý TikToker

  • 31. 07. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: PlayLikeS1mple

Sotva skončily kurzy od s1mple, uživatel TikToku s přezdívkou VALVESINTERN, který má 100 tisíc odběratelů, tvrdí, že byl podveden o 700 dolarů za propagaci projektu. VALVESINTERN vytvořil celkem šest propagačních videí, avšak slíbenou odměnu nedostal.

Dříve s1mple spustil vlastní kurz pro vzdělávání hráčů nazvaný PlayLikeS1mple. Propagátorem kurzu byla společnost All-Stars Promotion. Nedávno však vyšlo najevo, že volný přístup do kurzu byl uzavřen, což vyvolalo otázky a podezření komunity. Také určitý počet uživatelů, kteří si zakoupili předplatné soukromých materiálů, začal dostávat peníze zpět bez jakéhokoli oznámení.

V ohnePixel komunitě na platformě X se VALVESINTERN podělil o své zkušenosti:

Byl jsem podveden projektem PlayLikeS1mple. Ahoj všichni, chci se podělit o svou zkušenost s CS2 kurzem od s1mple a společností za ním, All-Stars Promotion. Byl jsem najat na propagaci kurzu na mém TikToku s 100 tisíci odběrateli, ale nikdy jsem nedostal slíbenou odměnu. Vytvořil jsem celkem 6 propagačních tiktoků, jejichž tvorba mě stála hodně úsilí, na dohodu za 700 $. Poslední video bylo zveřejněno v polovině června a od té doby jsem od týmu nedostal žádnou odpověď.

VALVESINTERN zdůraznil, že nečiní s1mple za tuto situaci zodpovědným. Řekl: „Chci zdůraznit, že za to pravděpodobně nemůže s1mple, ale společnost All-Stars Promotion, která kurz spravuje.“ VALVESINTERN také přiložil snímky obrazovky jejich korespondence a transakce a dodal, že doufá, že se situace vyřeší.

Uživatel s přezdívkou Satoshi v reakci na obvinění poznamenal, že absence písemné smlouvy činí požadavky na platbu právně spornými. To připustil i sám VALVESINTERN:

Chci říct, že si uvědomuji, že právně můj případ nemusí být příliš pevný, a je to ode mě hloupé, ale na Discordu jsem udělal tolik úspěšných obchodů, kde druhá „nejistá“ strana vždy zaplatila, a jakmile jsem našel tohoto, podle mého názoru, seriózního klienta, nepochyboval jsem, že nezaplatí.

V tuto chvíli nejsou žádné zdroje potvrzující s1mpleovy vlastní komentáře ohledně kurzu PlayLikeS1mple a situace s All-Stars Promotion. Není také známo, zda se jedná pouze o jednu osobu, která byla ošizena o propagační poplatek, nebo o několik osob.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.