Bývalý hráč SINNERS CaNNiE končí kariéru

  • Sebastián Soroka
  • 22. 01. 2021 13:35

21-ročný sniper Hubert "CaNNiE" Ludwig sa po poslednom pôsobení v tíme SINNERS rozhodol ukončiť svoju hráčsku kariéru. Svoje rozhodnutie oznámil prostredníctvom svojho Instagramu.

Je to dozaista veľký šok, zvlášť ak si uvedomíme, že CaNNiE bol v minulom roku súčasťou najlepšie tuzemského tímu a úspechy dosahoval aj v zahraničí. V závere minulého roka bol ale v tíme nahradený českou legendou Tomášom "Oskar" Šťastným a tým pádom sa ocitol na lavičke náhradníkov, respektíve v inactive móde.

Toto už ale neplatí a CaNNiE tak končí svoju hráčsku kariéru, ktorá trvala vyše 4 roky. „4 roky jsem soutěžil v CS:GO, hrál jsem 12 hodín denně a stal se díky tomu jedním z nejlepších hráču u nás. Mohl jsem cestovat a hrát prestižní turnaje o několik desítek tisíc korun.“ Rodák z Oloumouca pôsobil v minulosti aj v tíme eSuba, Fnatic Academy, Gunrunners a tiež aj v eEriness.

Okrem početných úspechoch, ktoré získal počas minulého roka v SINNERS, si s eSubou v roku 2017 vybojoval prvé miesto na Tiger Masters Season 3 Finals, zlato z COOL ligy a rovnako a tiež aj striebro z MČR 2017, keď vtedy odohral pamätný zápas proti full-time zostave eXtatus.

Dozaista najväčším úspechom CaNNieho ostáva víťazstvo zo Supreme Masters 2020, kde triumfoval práve so SINNERS. Roky patril medzi elitných AWP hráčov našej scény. Jeho meno sa preslávilo aj v zahraničí, keď mal na istý čas možnosť pôsobiť vo Fnatic Academy.

Dôvodom odchodu do herného dôchodku je strata motivácie. „Po odchodu ze Sinners jsem si dal dostatek času na přemýšlení. Abyste mohli hráť na nejvyšší úrovni v CS:GO, tak tomu musíte obětovať spoustu věcí. Musíte mít vášeň pro hru, musíte ji milovat. Já tyto pocity bohužel ztratil, doplnil český hráč.

Končí sa tak kapitola hráča, ktorý mal rozhodne veľké kvality. Inak by sa nikdy nedostal do SINNERS a nedosiahol by také úspechy aké dosiahol. Čomu sa bude konkrétne venovať ďalej zatiaľ neoznámil, avšak pevne veríme, že ho to bude naplňovať aspoň tak, ako kedysi csko.

Sinners na SupremeMasters Photo by SupremeMasters

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.