Bývalý profesionál obepisuje hráče, aby začali hrát s cheaty vylepšující radar. Patří mezi ně i donk

  • 20. 02. 2024 18:40
Zdroj titulní fotografie: X @drewtheshrew1

Bývalý profesionální hráč a trenér Nikita „LostDF“ Babalykov nabízí týmům, aby hrály s radar cheatem za peníze. Další bývalý profesionální hráč Drew „Drewtheshrew“ Lamb se o tuto informaci podělil na své osobní stránce na X.

LostDF dle všeho oslovuje různé esportové hráče a nabízí jim od 3 000 do 7 000 dolarů za každý zápas s radarovým hackem. Hledá tým z první šedesátky světového žebříčku, který by s těmito cheaty hrál, přičemž by měl být neodhalitelný anti-cheatem FACEIT a dalšími platformami.

LostDF se pokusil skrýt, ale uzavřel svůj Steam profil příliš pozdě. Použitím archivu od Drewtheshrewa se mu podařilo získat seznam přátel podvodníka, mezi nimiž lze nalézt několik esportových hráčů první úrovně. Nicméně Lamb ještě předtím odstranil hráče ze seznamu, kteří měli LostDFa přidaného déle než 300 dní, když byl stále ještě trenérem.

Seznam hráčů, jejichž fair play je zpochybněna

Tito esportovci jsou na seznamu přátel LostDF méně než 300 dní, což značí, že byli přidáni poté, co přestal být trenérem. Hráči na seznamu se mohou podílet na podvádění.

Dříve LostDF obdržel ban VAC během kvalifikace RMR a jako trenér využíval coach bug. Později byl i dokonce obviněn z nelegálního zaměstnávání. Údajně zastával pozici trenéra v ženském týmu VP.Angels, avšak pod cizím jménem.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.