Čas Vánoc se blíží a hráči touží po návratu této velkorysé sváteční funkce. Ocenili byste její návrat?

  • 18. 12. 2023 22:00
Zdroj titulní fotografie: Skin Land

Blíží se Vánoce a pro mnoho to znamená jediné: více skinů a dalších kosmetických předmětů ve videohrách, zejména pak tradičně v Counter-Strike. Někteří hráči si navíc myslí, že by Valve mělo znovu zavést speciální vánoční balíčky pro nefalšovanou vánoční atmosféru.

V jednom z nedávných vláken na Redditu začali hráči diskutovat o tom, zda by se do hry měla vrátit velkorysá funkce tzv. „palety dárků“. Tato paleta poskytuje při její použití náhodný dárek až devíti hráčům na daném serveru, a tak promění jednoho z hráčů ve skutečného Santa Clause. I když předměty z těchto palet nebyly nikdy žádný zázrak, hráči nakonec souhlasí, i když si myslí, že by se měly udělat nějaké výraznější změny, aby to bylo ekonomicky výhodnější a vyplatilo se to tak štědrým hráčům praktikovat.

"Kdyby to vrátili tak, jak to bylo v letech 2013-14, tak by to za jakési 2 dolary stejně nikdo nekupoval, aby pak někoho obdaroval skinem za 0,03 eura," stojí v jednom z komentářů. V současné době se tento vánoční „balíček“ na Steam Marketu prodává za téměř 200 dolarů, což z něj dělá propastnou investici pro jiné než sběratelské účely.

Do you guys think that CS should return this back for Christmas?
byu/1nfisrael inGlobalOffensive

V komentářích se obecně diskutuje o tom, že platit příliš a dostávat málo není pro hráče výhodné. Jiní naopak poukazují na ironii a říkají, že lidé i tak neustále otevírají bedny a běžně dostávají bezcenné předměty, tak jaký je v tom rozdíl? Tak či tak se často spíše vyplatilo obdarovat hráče napřímo, nežli využít možnost této vánoční funkce, a tak nezbývá nic jiného než čekat, co si pro nás Valve připraví letos.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.