CEO Entropiq: „Máme jednu z nejlepších soupisek, jakou jsme si kdy dokázali představit“

  • 03. 05. 2024 13:00
Zdroj titulní fotografie: Entropiq

Česká organizace Entropiq podepsala tři nové hráče do svého rosteru - Christiana Møss „Buzz“ Andersena, Iuliana „regali“ Harjăua a Diona „FASHR“ Derksena. Každý z hráčů má předchozí zkušenosti z turnajů, což může znamenat jen jedno - myslí to s vyhráváním vážně.

Dán Buzz hrával v základní sestavě Astralis, ale poté, co s nimi hrál na mezinárodních turnajích, se ho rozhodli přesunout na lavičku, odkud byl na zkoušku ve Sprout, který nedávno oznámil ukončení své činnosti.

Nizozemec Fashr a rumunský Regali už spolu za hráli v OG, ale na velkých turnajích se jim nedařilo. Po odchodu z OG se nedočkali žádného většího vítězství, Fashr hrál za 00NATION, ale po nenastoupení na PGL Major v Kodani se jejich cesty rozešly. Regali hrál za OG od začátku července 2023, ale neměl žádné vítězství a po nepostupu na Major ho posadili na lavičku.

Takto se k aktualizaci vyjádřil generální ředitel Entropiq:

Je to jedna z nejlepších soupisek, jakou jsme si kdy dokázali představit. Regaliho aim je šílený, téměř nic nemine, Buzz je začínající superhvězda světové třídy a FASHRovy schopnosti a zkušenosti jsou tím, co potřebujete k úspěchu na nejvyšší úrovni CS2.

Sestava v současné době vypadá následovně:

Christian „Buzz“ Andersen
Iulian „regali“ Harjău
Dion „FASHR“ Derksen
Tizian „tiziaN“ Feldbusch
Max „mAriX“ Kugener

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.