Chystá se spása severoamerického CS? Evil Geniueses hlásí zelenou

  • 27. 03. 2023 19:50
Zdroj titulní fotografie: Dot Esports

Severoamerická CS organizace Evil Genius se po nedávných neúspěších rozhodla dělat radikální změny ve svém fungování.

Evil Geniuses oznámili, že se po devíti měsících rozcházejí s týmem EG White, který převzali v roce 2022 jako sestavu Party Astronauts. Na americké scéně se šušká, že se do roku 2023 očekává vývoj projektu "Blueprint" (tedy iniciativy zaměřené na vytvoření fluidního 15členného týmu) a nadchází změnám v organizaci v důsledku obtížného začátku roku, který vyvrcholil tím, že se Evil Geniuses nedostali do kvalifikace na nadcházející Paris Major.

Tato změna se dotkne i soupisky. Rozpouští se sekce EG White a údajně se jedná s Ismailem "refrezh" Alim jako náhradou za Jadana "HexTa" Postmu. Dust2.us také naznačuje, že 21letý hráč se chystá zpět do týmu EG Black jako náhrada za odcházejícího Petera "stanislaw" Jarguze. Došlo tedy zatím k ponechání jádra EG Black, zatímco bývalí Party Astronauts budou propuštěni na trh volných hráčů.

"Je to odlišný přístup od toho, že je nevidíme jako tým akademie." osvětlil v minulosti pro HLTV ohledně projektu "Blueprint" Danny Engels, ředitel gamingové excelence EG.

Jejich poslední rozhodnutí spojit zbývající části dvou juniorských týmů znamená drastický posun od jejich předchozího přístupu k standardnějšímu akademickému projektu, což bylo záměrem projektu od jeho zahájení.

Dosavadní soupiska Evil Geniuses, kterou již neuvidíme:

Jonathan "⁠Jonji⁠" Carey
Khizar "⁠Momo⁠" Rehman
Ben "⁠ben1337⁠" Smith
Josh "⁠PwnAlone⁠" Pigue
Wesley "⁠viz⁠" Harris

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.