Chystají se změny na trenérské pozici v Astralis? Kdo by mohl nahradit zonica?

  • Vilém Vejnar
  • 05. 07. 2021 13:45

Danny "zonic" Sørensen je často označován za nejlepšího trenéra všech dob a právem. Stál u zrodu legendární sestavy Astralis, se kterou vyhrál čtyřikrát Major a hromadu dalších elitních turnajů. Teď se ale začínají šířit zprávy o tom, že se chystá organizaci opustit. Z jeho smlouvy zbývá pár posledních měsíců a 1.1.2022 by mohl na dobro odejít ze světa Counter-Striku nebo si najít nové angažmá. Kontrakty koncem roku vyprší i čtyřem hráčům z dnešní sestavy. Co se stane s bývalou světovou jedničkou zatím nikdo neví.

Největším důvodem možného odchodu zonica bude jeho rozrůstající se rodinka Photo by instagram.com/zonic/

 

Vedení se tedy začalo rozhlížet po případné náhradě na Dannyho místo. Tou by mohl být třicetiletý Nicolai "HUNDEN" Petersen. Momentálně působí v Heroicu, ale ten dnes na svém twitteru oznámil, že trenér na blížící se LAN turnaj IEM Cologne 2021 s hráči neodcestuje. Důvod dánská organizace nenapsala. Dá se tedy předpokládat, že je Nicolai s vedením Astralis v kontaktu. Zatím není nic oficiální, avšak okolnosti tomuto scénáři dost nahrávají.

Uvidíme, jestli se tento přesun doopravdy stane a zda by Nicolai "HUNDEN" Petersen dokázal pozvednout výkony hráčů, které od přestupu Nicolaie "device" Reedtze upadly.

Photo by HLTV.org

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.