Counter-Strike 2 po deseti měsících od spuštění: Co nového hra přinesla a co stále chybí?

  • 30. 07. 2024 10:55
Zdroj titulní fotografie: Valve

Od oficiálního vydání hry Counter-Strike 2, která nahradila CS:GO, uplynulo již deset měsíců, a to je skvělý důvod podívat se, co bylo do hry přidáno a co ještě chybí. Právě s touto zprávou se podělil známý tvůrce ThourCS2, kde sepsal vše, co bylo do hry přidáno a co podle něj chybí.

Čeho jsme se s příchodem CS2 dočkali?

Když vyšel Counter-Strike 2, přinesl s sebou řadu novinek, jako je lepší grafické provedení, větší dynamický dým u dýmovnice, sub-tick, ranky a oficiální žebříčky s elo body, aktualizované menu nákupu a systém výbavy, prohlížení granátů a přepracované zvuky. Tyto změny byly důležitými kroky ve vývoji hry a učinily ji modernější.

Co naopak komunita stále často postrádá?

I přes všechny inovace však některé funkce ve hře stále chybí. Patří mezi ně Overwatch (dostupný údajně pouze pro „důvěryhodné osoby“, ale oficiální oznámení pro všechny zatím nebylo), režimy Danger Zone a War Games, komunitní prohlížeč serverů, achievementy, skupinové tagy před přezdívkami a příkaz r_cleardecals pro čištění map od kulek a krve.

Pod příspěvkem ThourCS2 se uživatelé aktivně podělili o svá přání a diskutovali o tom, co ve hře chybí. Mezi nejžádanějšími funkcemi hráči vyzdvihují vylepšený anti-cheat, přesnost skoků a vylepšení systému sub-ticků, stejně jako možnost vidět ve hře novou Operaci.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.