Crownie: V posledním roce jsme vyhráli 90% scrimmů proti hlavnímu týmu BDS

  • 02. 02. 2023 08:00

ADC Carry hráč týmu BDS Crownie promluvil pro EM DASH Esports News o situaci v organizaci BDS v minulém roce, kdy nastupoval za Academy Team. Francouzská organizace vstoupila do LEC na začátku roku 2022, na jaře skončili na deváté pozici, v létě na poslední.

V rozhovoru Crownie mluvil hlavně o tom, že absolutně nechápal proč ještě nehraje v LEC, když v 90% scrimmů poráželi jako Academy tým svůj main tým. Zároveň ale věděl, že jeho šance přijde, tu mu prý slíbila i organizace, se kterou měl být domluvený, že si od roku 2023 zahraje znovu LEC.

Kromě toho promluvil i o tom, jakou měl radost, když se dozvěděl, že si zahraje v týmu s Labrovem, kterému se nepovedl split ve Vitality a ti se rozhodli ho vyměnit. S dalšími třemi hráči se znal už s organizace a tak věděl, co od nich může očekávat.

Crownie letos hraje ve skvělé formě a táhned BDS k postupu do další fáze turnaje, kde už se bude bojovat o Play-offs. Své výkony potvrdil i slovy, o tom, že si nedokáže představit, že by hrál v týmu, který ho tahá.

BDS jsou aktuálně na druhém místě tabulky LEC, o které se dělí hned s několika týmy. Je až neuvěřitelné jak moc velký rozdíl je mezi výkony aktuálních BDS a BDS z minulého roku. Adam se ukazuje, jako hráč, který dozrál na LEC a to samé se dá říct o dvojici nuc, Crownie.

Celý rozhovor si můžete přečíst na webu EM DASH Esports News.

Zdroj úvodního obrázku: Twitter Team BDS

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.