CS2 dosáhl nového vrcholu souběžně hrajících hráčů, překonal hranici 1,3 milionu

  • 27. 02. 2024 20:00
Zdroj titulní fotografie: SteamCharts

Counter-Strike 2 překonal dosavadní rekord v počtu hráčů, který byl stanoven v říjnu 2023. Maximální počet současně hrajících hráčů se vyšplhal přes hranici 1,3 milionu, čímž stanovil nový standard popularity a dosahu hry.

Tento prudký nárůst hráčské aktivity podtrhuje současnou přitažlivost série Counter-Strike, přičemž značnou roli mohly sehrát donedávna probíhající kvalifikace na Major. Vývojáři hry navíc neustále pracují na vylepšování hráčského zážitku a zavádějí nové aktualizace a funkce, které se snaží udělat titul hratelnější a poutavější.

Tento úspěch svědčí nejen o postavení esport titulu jako takového, ale také o nadšení komunity. Fóra, sociální sítě a herní platformy jsou plné diskusí, strategií a sdílených zkušeností, které odrážejí živý ekosystém obklopující CS2.

Tento milník je také jasným ukazatelem budoucnosti esportu a online hraní, protože CS2 upevňuje své místo v čele kompetitivního hraní. S rozšiřující se hráčskou základnou a vzkvétající esportovou scénou má hra nakročeno k dalšímu úspěchu a vlivu. Stačí už jen doufat, že Valve tento indikátor využije co možná nejefektivněji.

Rekord CS2 v počtu souběžně hrajících hráčů Source: SteamCharts

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.