Další kontroverze EWC! Quickshot bude hlavním hostem na Esports World Cup 2024

  • 28. 06. 2024 16:45

Bývalý LEC host a komentátor League of Legends, Trevor „Quickshot“ Henry, oznámil svůj návrat na scénu jako hlavní host Esports World Cup 2024. Tento turnaj se uskuteční v Saúdské Arábii a začne příští týden.

Esports World Cup se rychle blíží, a s ním i překvapivé oznámení, že Quickshot, bývalý LEC host a komentátor League of Legends, bude hlavním hostem tohoto prestižního turnaje. South African caster prozradil, že bude pracovat jako hlavní host na doplňkovém streamu pokrývajícím 19 různých her, vysílaného čtyři dny v týdnu. "Nebudu komentovat žádné zápasy, budu pouze hostit show," uvedl ve svém příspěvku na platformě X.

Toto oznámení však nepřišlo bez kontroverze. Quickshot čelí kritice, protože v minulosti veřejně odsoudil saúdské megaměsto NEOM a jeho sponzorství LEC. Na jeho příspěvek na platformě X reagovalo mnoho fanoušků negativně. Jeden z nich napsal: "Jsem opravdu zklamaný. Děkuji za všechno, co jsi udělal pro komunitu League, ale teď tě budu odhlašovat. Možná ti to něco řekne."

Někteří fanoušci spekulují, že Quickshotovo rozhodnutí může být motivováno finančními důvody po jeho odchodu z Riot Games. Jiní však toto vysvětlení nepřijímají a tvrdí, že jeho morální zásady platí pouze tehdy, když si je může dovolit.

Esports World Cup 2024 začne 4. července a potrvá měsíc a půl. Týmy se utkají ve 21 různých herních titulech, včetně League of Legends, Counter-Strike 2 a Dota 2. Quickshotovo zapojení do tohoto významného turnaje slibuje vzrušující podívanou pro fanoušky z celého světa.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.