Dnes je to 1000 dní od poslední operace! Je čekání u konce?

  • 17. 06. 2024 19:00
Zdroj titulní fotografie: Valve

Gabe Follower, jeden z nejuznávanějších těžařů dat a leakerů CS2, naznačil, že na obzoru je nová operace. Dnes je to přesně 1 000 dní od spuštění poslední operace Riptide, což je pro únik související s operací výjimečná příležitost.

Dataminer 16. června zveřejnil na X několik map z Workshopu CS2 s tím, že je tam prostě „nechá“ bez jakéhokoli dalšího kontextu. Mezi mapami je například Thera od FMPONE (tvůrce Cache), dále Memento, Assembly a remake Pool Day. Tyto čtyři mapy pokrývají všechny stávající herní režimy CS2, přičemž Memento a Pool Day jsou zaměřeny na Wingman a Arms Race, zatímco Thera a Assembly byly vytvořeny s ohledem na kompetitivní a casual režim. Gabe Follower také v následném tweetu připojil Mills, dokončující náznak, že tyto mapy by mohly být součástí nadcházející operace v CS2.

Ačkoli Gabe Follower nenabídl více podrobností a ani se nezmínil o operaci jako takové, hráči se toho chytili a doufají, že dataminer skutečně naznačil, že se chystá nadcházející operace v CS2. Na Redditu jsou o tom někteří fanoušci již přesvědčeni, přičemž ve včerejším vlákně tvrdí, že „nová operace se blíží“. Jeden z uživatelů odpověděl ujištěním, ale zároveň požádal o další informace: „Nepochybuji o tom, že se blíží. Jak dlouho budeme muset kxrva čekat?

Od posledního operace v CS uplynuly téměř tři roky. Operace Riptide byla spuštěna již v roce 2021, 21. září, a skončila 21. února následujícího roku. V rámci velké aktualizace přinesla do CS:GO řadu změn a také několik map, kooperativních misí, herních režimů, skinů a dalších prvků. Kromě navrhovaných map se hráči mohou jen dohadovat, co Valve v posledních letech ohledně nové operace vařilo.

New operation coming
byu/AdventurousFinish786 incs2

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.