Dynamo bere ostřílenou dvojku na botlane, chystá útok na EMEA Masters

  • 12. 05. 2024 23:20

Spekulace hovoří o tom, že Dynamo Eclot mění botlane. Marzo a LeoLeCargo v týmu končí. Dvojice se s týmem nedostala do Playoffs a Dynamo má ambice mnohem výš. Chystá se příchod zkušené dvojice, která už reprezentovala náš region v EU Masters a ne jednou. Přijít má ostřílená botlinka DANY a VaSKED.

Dynamo se po sestavě se třemi zahraničními hráči přesouvá na jinou cestu. Sestava Makk, Frost, DanZa, Marzo a LeoLeCargo nevyšla a tak M0nster jako coach Dynama sahá po jistotách. Jeho nová sestava bude mít zkušeností na rozdávání. Přece jen v ní nejspíše uvidíme hned 4 vítěze Hitpoint Masters.

Kam zamíří Marzo se zatím neví, ale na novou výzvu v Dynamu čekají DANY a VaSKED. DANY se bude chtít ukázat po nepodařeném splitu s eSubou a VaSKED se vrací po pauze. Oba hráči už toho spolu nahráli dost a tak bude zajímavé sledovat, jak jim to spolu po přestávce půjde.

Ambice mají velké, cílem jsou jednoznačně EMEA Masters. Jména na to také mají. Hned 4 hráči z předpokládaného rosteru má titul ze Svitav. Souhra mezi hráči by měla být fantastická, pokud vše půjde podle očekávání tak jsou Playoffs jistotou.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.