Dynamo Eclot je ve Svitavách, eSuba si zahraje Relegations

  • 19. 07. 2024 22:30

Letní sezóna Hitpoint Masters už se blíží ke konci. Máme za sebou základní část i první kolo Play-offs. V základní části vypadli GLORE, Parakeet Gaming, OGC Esports a eSuba. Do vyřazovací fáze se pak dostali Dynamo Eclot, Entropiq, Team UNiTY a BRUTE. Poslední jmenovaní šli z kola ven už dnes.

Kdyby vám někdo před sezonou řekl, že eSubu bude čekat boj o udržení se v první lize, tak byste ho určitě nebrali vážně. Co se ale nestalo? eSuba na jaře obsadila sedmou pozici. Léto pro historicky nejlepší českou organizaci dopadlo ještě hůře.

Oznámená sestava eSuby už vypadala tak, že boj o první místa čekat nemůžeme. Nikdo ale zřejmě nečekal, že eSuba bude na posledním místě v tabulce. V první polovině eSuba porazila pouze trápící se GLORE. V druhé polovině pak pouze OGC a to nestačilo na nic víc než poslední místo a přípravu na Relegations.

Naopak na druhé straně tabulky se slaví. Už máme všechny čtyři účastníky EMEA Masters a už i víme, kdo se podívá na offline finále ve Svitavách. V městě gamingu uvidíme Entropiq, UNiTY a Dynamo Eclot.

O možnost postupu na offline finále dnes přišla sestava BRUTE, která padla v poměru 0:3 v zápase s Dynamem Eclot. Nic to ale nemění na tom, že BRUTE nepřijdou o postup do EMEA Master, kde se objeví hned čtveřice českých týmů.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.