Dynamo Eclot končí na Sigma Cupu, prohráli s Diamant Esports

  • 19. 11. 2022 19:05

Sigma Cup odstartoval, na LAN akci v Řecku se vydaly hned dva české týmy. V prvním zápase jsme mohli vidět souboj Dynama Eclot s týmem Diamant Esports. Dynamo jelo na turnaj jako vítěz turnaje Hitpoint Winter, Diamant vyhráli Winter Split EBL.

První hra ze začátku vypadala jako přejezd o Dynama, čeští hráči se pak trošku zasekli a začínalo to vypadat na comeback od slovinského týmu. Slovinci nakonec nedokázali zastavit sílu Reedfoova Varuse a Jackiskovy Tristany, to znamenalo vedení 1-0 v sérii pro DNE.

Opačná situace nastala v druhé hře, Diamant Esports zvládli skvěle přehrát Jackiskova Nasuse a došli si pro druhou mapu. Byl to hlavně Sylas od Luky, který hře dominoval, byl u 17 killů a dovedl tým k vítězství.

SYLAS! Jméno šampiona, kterého se hráči Dynama budou bát. Třetí hra byla znovu v režii Luky, Dynamo sice od začátku lehce vedlo, ale na výhru to nestačilo. Chybičky, které přicházely, byly rozhudující. Znovu to byl ten Sylas, který posunul Slovince k výhře.

"BAN SYLAS BAN SYLAS BAN SYLAS" znělo z Twitteru Dynama Eclot před poslední hrou, DNE se stejně rozhodli nechat Sylase otevřeného. DIA pro něj okamžitě sáhli, ale v této hře to nebyl Sylas, kdo Dynamu dělal problém.

Diamant postavili draft okolo silného Varuse, kterému se dařilo zabíjet důležité hráče českého týmu. Hráči českého týmu nenašli recept na zabití Varuse, ten hru zakončil se skóre 6/0/9. Pro DNE tato prohra znamená konec v turnaji, Češi si odnáší odměnu ve výši 1750€.

Zdroj úvodního obrázku: Twitter Dynamo Eclot

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.