Ence kompletizuje soupisku! Dočkáme se návratu finské éry?

  • 17. 02. 2023 01:05
Zdroj titulní fotografie: Esports.gg

Není to příliš dlouho, kdy finští Ence zabírali přední příčky na světovém žebříčku HLTV. Dočkáme se návratu této éry?

Organizace dnešním dnem potvrzuje poslední část skládačky a do sestavy přichází 23 letý israelský talent, Guy "⁠Nertz⁠" Iluz, který nyní definitivně nahrazuje dosavadního Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså. Ten byl prý nahrazen z aktivní soupisky hlavně kvůli "rozdílnosti v herním způsobu hraní".

Proč zrovna Nertz a jeho pocity samotné

Guy není žádný nováček na scéně. Donedávna hrál za týmy jako je Endpoint, kde předváděl nadprůměrné výsledky.

"Už nějakou dobu Nertze sledujeme, protože jeho schopnosti a potenciál jsou nepopiratelné. Myslíme si, že do týmu zapadá opravdu dobře, a to jak po stránce role, tak i po stránce osobnosti. Jsem nadšený, že mohu přivítat Nertze v týmu a začít tvrdě pracovat na tom, abychom společně dosáhli plného potenciálu," komentuje v prohlášení příchod Eetu "sAw" Saha, trenér ENCE CS:GO.

"Připojit se k organizaci jako ENCE mi připadá jako bláznivý příběh. Vzpomínám si na časy, kdy jsem při hraní Deathmatche slyšel píseň EZ4ENCE, takže můžete pochopit, jak hrdý se teď cítím. Jsem opravdu rád, že je mohu reprezentovat," dodává v prohlášení příchozí Guy "NertZ" Iluz.

Ence v akci

V současné době je ENCE součástí CCT Central Europe Malta Finals bez svého nejnovějšího přírůstku, místo něj však nastupuje akademik, Henri "⁠HENU⁠" Ylilehto, jako náhradník. Jejich další zastávkou a debutem s Nertzem bude 17. sezóna ESL Pro League, kde tým v polovině března bude hrát ve skupině D, kde se představí Natus Vincere, Liquid a Spirit .

Jen pár týdnů poté bude ENCE bojovat o místo na BLAST.tv Paris Major jako jeden z týmů přímo pozvaných na akce European Regional Major Ranking.

Aktuální sestava ENCE:

Marco "⁠Snappi⁠" Pfeiffer
Paweł "⁠dycha⁠" Dycha
Pavle "⁠Maden⁠" Bošković
Alvaro "⁠SunPayus⁠" Garcia
Guy "⁠Nertz⁠" Iluz

Eetu "⁠sAw⁠" Saha (coach)

Valdemar "⁠valde⁠" Bjørn Vangså (benched)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.