Entropiq má dokonáno! Mezinárodní sestava se stává realitou

  • 29. 04. 2023 09:00
Zdroj titulní fotografie: Twitter @Entropiqteam

Po dlouhých spekulacích, diskuzích a hojném množství úniků je konečně jasno! Entropiq dnešním dnem přichází s oficiálním představení změn v sestavě. "Sestava je ryze mezinárodní, stejně jako naše ambice," prohlašuje.

A je tomu opravdu tak! Do týmu přichází dvojice zkušených hráčů ze zahraniči, Belgičan Richard "ritchiEE" Mestdagh a Švéd Niclas "PlesseN" Plessen. ritchiEE dlouhou dobu působil za tým eClub Brugge, zahlédnout jsme jej mohli i například v týmu Gorillaz. PlesseN, jako zkušený rifler přichází z izraelského týmu Finest a z minulosti se může například pyšnit TOP20 příčkou na světovém rankingu HLTV. "Oba tak mají za sebou pestrou kariéru v top týmech. Přesně, jak od hráčů čekáme"

Josef "Moriisko" Maurenc naposledy nastoupí v nadcházející MČR Tour zástavku v Bratislavě, poté se definitivně rozloučí. Rudolfa "Rutk0" Kovalčika, který již s Entropiqem nepokračuje, bude v Bratislavě nahrazen nynějším hráčem Entropiq Future, Janem "pandi7o" Holákem.

Tím bude dokonáno, Entropiq se tak oficiálně vrátí ke svým starším kořenům a opět se tak stane téměř mezinárodním kouskem. Nutno také zmínit, že Entropiq z tohoto důvodu na většině soutěžích naší scény již nezahlédneme a bude rozhodně zajimavé sledovat, jak úspěšná soupiska ve světě bude.

"Vítám v Entropiqu oba hráče a těším se na jejich výkony. Pokračujeme v budování týmu tak, abychom se postupně dostali na mezinárodní úrovni mezi špičku. Náš progres budeme dál vyhodnocovat před vstupem do období CS2," vyjádřil se Gaming Director Pavel "Mozilla" Klaban v prohlášení na webu organizace.

Aktuální sestava Entropiq vypadá následovně:

Filip "AJTT" Dolenský
Christoph "red" Hinrichs
Michał "snatchie" Rudzki
Niclas "PlesseN" Plessen
Richard "ritchiEE" Mestdagh

Mariusz "Loord" Cybulski (coach)

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.