Epickou bitvu Telecomů mezi T1 a KT Rolster překvapivě ovládli KT

  • 29. 06. 2024 15:30

Třetí týden LCK Summer přinesl fanouškům League of Legends nezapomenutelnou podívanou, kdy se střetly dva titány – T1 a KT Rolster. Tento souboj, často nazývaný "Válka Telecomů", přinesl nejen neuvěřitelné herní momenty, ale také ohromné překvapení. Výkon Pyosika a jeho týmu ukázal, že KT Rolster jsou připraveni konkurovat nejlepším.

KT Rolster dokázali v tomto napínavém zápase překvapit a porazit T1, což otřáslo celou komunitou. Zatímco někteří to považovali za obrovské překvapení, jiní viděli v této výhře důkaz rostoucí síly KT Rolster.

Jedním z klíčových hráčů, který přitáhl pozornost, byl Pyosik. Jeho skvělé herní výkony vyvolaly diskuze o jeho dovednostech a mnozí fanoušci ho začali porovnávat s nejlepšími junglery na světě. Vrcholným okamžikem třetí mapy bylo, když Pyosik ukradl Elder draka, což dovedlo k vítězství KT Rolster.

První dvě hry byli poměrně jasné pro obě strany. První hru dominovali T1, druhou pak KT a tak musela rozhodnout třetí hra.

Ve třetím zápase KT Rolster dominovali díky Pyosikově výjimečné hře s Viegem a Bddho přesvědčivém výkonu s Azirem. T1 nedokázali udržet krok s rychlým tempem a agresivní strategií KT. Nejdramatičtější moment přišel, když Pyosik ukradl Elder draka, což rozhodlo o výsledku zápasu a zajistilo KT vítězství.

KT se tak posunuli na hranici postupu do Play-offs a zároveň odsunuli T1 za KDF a HLE až na čtvrté místo. KT nyní čeká zápas s NS, zatímco T1 narazí na BRO. Oba týmy jsou jasnými favority a tak by si měli dojít pro výhru.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.