Esports World Cup: Nová trofej je pro smích mezi fanoušky League of Legends

  • 27. 06. 2024 17:00

Uniklý obrázek nové trofeje Esports World Cup způsobil mezi fanoušky League of Legends vlnu smíchu. Neobvyklý tvar trofeje vyvolal okamžité vtipné reakce a diskuse na sociálních sítích.

Nedávno uniklý obrázek trofeje pro Esports World Cup se rychle stal terčem posměšků mezi hráči a fanoušky League of Legends. Ti se na fórech a sociálních sítích nemohli ubránit smíchu nad neobvyklým tvarem trofeje, který mnohým připomínal penis nebo sexuální hračku.

Fanoušci začali okamžitě sdílet vtipné komentáře a memy, včetně jednoho fanouška, který uvedl, že bude muset najít výmluvu, aby jeho přítelkyně nekoukala na turnaj.

Diskuze také zahrnovala ironické poznámky o pořádání turnaje v Saúdské Arábii, kde jsou práva LGBTQ+ přísně omezena. Někteří hráči si všimli paradoxu v tom, že země s těmito omezeními navrhla trofej, která vypadá jako sexuální hračka.

Zda je tento uniklý obrázek trofeje pravý, není jasné. Mnozí spekulují, že by mohlo jít o podvrh nebo žert. Turnaj Esports World Cup kromě League of Legends zahrnuje také soutěže v hrách jako Counter-Strike 2, Dota 2, Apex Legends a EA FC 2024. Soutěž v League of Legends začíná 4. července.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.