Excel po vyřazení z LEC vyhodili oba coache, najdou lepší náhradu?

  • 08. 02. 2023 22:00

Po konci splitu s osmi prohrami a pouze jedinou výhrou se musí v týmu XL udělat změny. Organizace ví, že v krátké pauze mezi zimním a jarním splitem by se těžko hledali noví hráči a tak změna přichází v coaching staffu. Z něj odchází dvojice YoungBuck a Nelson.

Singapursko-nizozemská dvojice je podle webu Blix.gg nenávratně pryč. Zdroje, které promluvily pro Alejandra Gomise ještě nemají stoprocentně potvrzený nový coaching stuff a tak bližší informace na povrchu zatím nejsou. Komunita ale vidí hned několik možností, které by mohly týmu pomoci.

Jména jako GrabbZ, YamatoCannon nebo Delord, to jsou aktuální možnosti týmu XL na pozici coache. Pokud tedy neobjeví někoho úplně nového a neznámého. Fanoušci organizace by rádi viděli Yamata, kvůli jeho motivačním řečím, které by mohly podpořit mentalitu týmu.

Web Blix.gg bude mít brzo další informace, díky kterým se dozvíme, kdo se objeví v novém coaching staffu týmuvi XL Esports. Hráči budou mít dost času na přípravu pro jarní split a tam už se bude hrát o jejich místa, protože nyní organizace nemá koho vzít z Akademie, protože BT XL v NLC skončili a tak jim nezbývá nic jiného než čekat.

Vetheo rychle spadl z pozice MVP na jednoho z nejhorších midlanerů splitu a bude to stát i na něm, aby nám ukázal, že ho nelimituje jeho champion pool. Jeho champion pool je často zmiňovaný, protože Vetheo je známý hlavně jako Akali, Sylas hráč, ale nepříklad za Azira odehrál za celou kariéru pouze 3 hry.

Návrat do starých kolejí přišel i pro Xerxeho, ten měl rok 2022 jako jeden z nejlepších. V Immortals hrál fantasticky, tak si ho vytáhli Astralis, pod kterými předváděl výkony, za které se nemohl stydět. Targamas nevstoupil do splitu dobře a když už se jeho výkony začaly zlepšovat, tak bylo pozdě.

Patrik měl sice největší damage ze všech hráčů v LEC, ale to neznamená, že hrál nejlépe. Podivné picky na botlane, ale in poziční chyby, které mnohokrát XL stály momentum. Jediný Odoamne se ve spoustě her držel a někdy i vyhrával na toplane. Bude na novém coaching staffu poskládat toho rozpadané LEGO a poskládat ho dohromady.

Zdroj úvodního obrázku: Twitter XL Esports

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.