Faker: Určitě máme na to porazit G2 3-0.

  • 17. 05. 2024 08:30

Lee "Faker" Sang-hyeok, legendární hráč týmu T1, se snaží dovést svůj tým k úspěchu na MSI, i když čelí únavě a náročným podmínkám. Po vítězství nad Team Liquid 3-1 v Chengdu v Číně se T1 připravují na odvetu proti G2 Esports. Faker zdůrazňuje, že překonávání překážek je klíčové.


T1 strávili téměř tři týdny v Chengdu, což se projevilo na jejich únavě z náročného tréninkového a soutěžního programu. Lee "Faker" Sang-hyeok, který je ve věku 28 let stále ikonou esportu, věří, že klíčem k úspěchu je překonání těchto obtíží.

V zápase proti Team Liquid (TL), který T1 vyhráli 3-1, se ukázalo, že nejsou v nejlepší formě. TL, považovaný za slabší tým, dokázal v druhé hře získat vedení a T1 byli nuceni hrát defenzivně. Nakonec ale díky úspěšnému teamfightu u Elder Dragonu dokázali zvítězit po 43 minutách intenzivního boje.

Po zápase Faker přiznal, že se dopustil mnoha chyb, které zápas proti TL zkomplikovaly. "Vyhráli jsme, ale musíme se lépe připravit na další zápasy," řekl v rozhovoru pro Sports Seoul. "Udělám všechno pro to, abychom se na nadcházející zápasy připravili co nejlépe."

Nyní T1 čeká odveta proti G2 Esports, které v předchozím zápase porazili těsně 3-2. Faker věří, že klíčem k vítězství bude jeho pozice 'mid'. Vyjádřil silnou důvěru v to, že pokud tým podá svůj nejlepší výkon a zvládne řídit svou kondici, mohou G2 porazit i tentokrát.

Únava je pro tým velkou výzvou, ale Faker je odhodlán překonat všechny překážky. "Nejsem v plné kondici, ale snažím se co nejvíce," přiznal. "Můžeme ukázat lepší výkon v nadcházejících zápasech."

Nakonec poděkoval fanouškům za jejich podporu a slíbil, že tým předvede zlepšený výkon. Také řekl, že T1 rozhodně mají na to porazit G2 3:0.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.