FlyQuest nasadí bývalého LCK mid lanera na LCS Summer Split 2024

  • 16. 05. 2024 09:00

FlyQuest, účastník MSI 2024, plánuje zásadní změnu v sestavě před začátkem letního splitu LCS 2024. Po jejich předčasném odchodu z Mid-Season Invitational, FlyQuest posadí na lavičku veterána Nicolaje "Jensena" Jensena a nahradí ho bývalým mid lanerem DRX, Songem "Quadem" Su-hyeongem, který momentálně hraje za FlyQuest Challengers.

FlyQuest otevřeně hledá pro Jensena nový tým na léto, ale prozatím zůstane na lavičce. Quad, který se osvědčil ve scéně NA Challengers, pomohl FlyQuestu vyhrát NACL během svého debutu v regionu.

Přesto měl ve své kariéře problém najít stabilitu v jiných týmech, včetně devátého místa s Nongshim RedForce v roce 2023 a několika průměrných výsledků s DRX v roce 2021.

Quad přináší do týmu omezený champion pool, ale vyniká na meta šampionech jako Ahri, Taliyah nebo Corki, přičemž posledně jmenovaný bude přesunut na botlane s nadcházející aktualizací.

Tento tah by mohl přinést FlyQuestu potřebnou sílu, aby se stali opravdovými favority na titul, zvláště po jejich nedávném zklamání na mezinárodní scéně.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.