FlyQuest vstupují do MSI výhrou, porazili PSG Talon

  • 01. 05. 2024 13:05

Dnes v 10:00 nám začalo MSI, prvním zápase se utkali PSG Talon z Tchaj-wanu a FlyQuest jako dvojka z LCS. Série byla tou nejlepší možnou na start turnaje. Hned v první hře jsme došli až do sedmi draků, nezklamaly ani další hry.

Po zahájení turnaje jsme se dostali k první hře, která nám ukázala, jak vyrovnané jsou tyto dva týmy. V první hře rozhodl čas by se dalo říci. Betty se svojí Sennou čekal a čekal, až nasbíral tolik stacků, že protihráče posílal do fontány na jeden, dva a při nejhorším 3 autoattacky.

Celý zbytek série pak patřil Evropanům hrajícím v Americe. Druhou hru absolutně ovládl Bwipo na Urgotovi a FlyQuest srovnávali na 1-1. Do třetí hry pak vstoupili FLY s lepším draftem, alespoň podle dvojice LS a Caedrel, ale i podle hlasování v Hitpoint Chatu.

Hra prakticky od začátku stála na zádech mladičkého Massua, pro kterého je toto první mezinárodní turnaj. Jak hra běžela tak pomalu začali přebírat otěže Bwipo, Jensen i Inspired.

FlyQuest se znovu dostali až k Dragos Soule a rozhodovat musel poprvé v sérii Elder Dragon. Toho se podařilo zajistit Inspiredovi pro svůj tým a i když Fight nevypadal ze začátku moc dobře pro americkou organizaci, ale Jensen to zvládl skvěle poklikat a dovedl svůj tým k prvnímu vítězství na turnaji.

Dalším soupeřem FlyQuest bude vítěz zápasu T1 vs. Estral Esports, kteří se utkají ještě 1.května. Poražený se pak utká s PSG Talon o udržení v turnaji. Připomínám, že dvě prohry znamenají vyřazení, dvě výhry pak postup do hlavní části MSI.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.