Forsyy si v CCT zahrál dvě mapy za Evil Geniuses, skončil s nejvyšším ratingem

  • 28. 04. 2023 15:30

Evil Geniuses se dnes utkali, v zápase CCT Central Europe Series 6, proti švédským EYEBALLERS. V moment startu zápasu bohužel pro EG nebyl wiz ještě připraven hrát a tak ho na první dvě hry musel zastoupit David "forsyy" Bílý, který stále patří organizaci SINNERS.

Den před zápasem vedení Evil Geniuses zjistilo, že wiz nestihne přiletět k zápasu před 10. hodinou ranní a organizace tak musela hledat stand-ina alespoň na první dvě hry. Volba padla na forsyyho a ten nezklamal.

Na map picku EG, Miragi, se forsyymu dařilo hlavně za CT stranu, kde si připsal nejvetší počet killů ze svého týmu, ale ani to na zisk první mapy nestačilo. Český hráč skončil první hru se ratingem 1,15 a šlo se na Overpass.

Map pick soupeře ukázal forsyyho kvality, připsal si 22 killů, z nichž bylo 13 AWP. Byli to právě forsyy a autimatic, kdo poslali sérii do decideru, kde už nastoupil wiz. Na něm bylo vidět, že ještě po příletu nebyl úplně připravený a tak dal pouze 7 killů za celé Inferno a Evil Geniuses tak padli s EYEBALLERS v poměru 1-2 na mapy.

Hráč SINNERS se ukázal jako perfektní stand-in, jeho rating 1,26 svědčí o jeho kvalitách a forsyy si i tímto zápasem říká o kvalitní angažmá. Evil Geniuses naopak v turnaji končí a Švédy čeká čtvrtfinále proti vítězi zápasu Spirit Academy vs. Copenhagen Flames.

Zdroj úvodního obrázku: Sazka Esport

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.