Freeze zřejmě v 100 Thieves skončil, Kamilius přestupuje do LFL supertýmu

  • 11. 11. 2022 20:45

Dnes se na twitteru objevily spekulace, které se týkají dvou bývalých spoluhráčů. Jeden z nich už je trenérem, druhého dělil kousek od přestupu do LEC. Jak vám jistě mohlo dojít, je řeč o Freezovi s Kamiliusem. Oba nejspíše budou měnit barvy.

Freeze si jako hráč zahrál za týmy jako NIP, H2K, MAD Lions nebo třeba Renegades, v Česku pak nastupoval za eXtatus a Inside Games. Po svojí cestě hráče se pak přesunul na post trenéra, vybrali si ho 100 Thieves.

Pozice asistenta v 100 Thieves bude hodnocena velmi úspešně. Aleš Kněžínek dokázal získat s týmem jeden LCS titul a hned dvě druhá místa. Nyní mu skončila smlouva a prodloužení zřejmě nepřijde. 100T mají v plánu výměnu celého svého coaching stuffu.

Kromě Freeze bude měnit své působiště i Kamilius. Slovenský support opouští GameWard a stává se součastí LFL supertýmu, který staví tým GO. Do týmu přichází kromě Kamiliuse i hráč z americké LCS.

O přestupu Toucouille na mid informoval jako první Alejandro Gomis, to byl první náznak toho, že to letos GO myslí opravdu vážně. Následovala zpráva od LEC Woolooa, že se připojí i osmnáctiletý Lyncas z organizace Dusty.

Litevského junglera a francouszského midlanera doplní trojice Kamilius, Jezu a Ragner. Slovenský support tak bude příští rok hrát vedle zkušeného Jezua, který po dvou letech opouští LEC.

Očekávaná sestava Team GO pro další split:

Onurcan "Ragner" Aslan

Linas "Lyncas" Nauncikas

Loïc "toucouille" Dubois

Jean "Jezu" Massol

Kamil "kamilius" Košťál

Zdroj úvodní fotografie: LoL Esports, Riot Games

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.