Gen.G jsou na Golden Road, zastaví je někdo?

  • 26. 06. 2024 19:00

Máme za sebou 5 kol LCK a pouze jediný tým se skóre 5-0, tím není nikdo jiný než Gen.G, kteří i přes souboje s T1, HLE a KT neztratili jedinou mapu. Dnes právě ukázali pokračování tohoto trendu proti HLE. Naopak týmem, který vyhrál pouze jedinou mapu jsou překvapivě KT Rolster.

Některé týmy v korejské LCK už za sebou mají pět odehraných zápasů a mezi ně patří i Gen.G. Gen.G neprohráli jedinou mapu a v tabulce MVPs korejské ligy se na vrchol škrábe botlane dvojice Peyz a Lehends.

Canyon má 200 MVP bodů, Chovy a Kiin mají pak po stovce. Na Chovyho je tohle překvapivě málo, protože je historicky nejlepší v získávání MVP bodů v porovnání s počtem zápasů. Tabulce nejlepších hráčů jednotlivých her ale vládnou Oner a Lucid, kteří se hodně zvedli oproti svým jarním výkonům.

Nejhůře v LCK jsou na tom KT Rolster, kteří vyhráli pouze jednu mapu a celkově jsou na děsivém skóre 0-4. KT už ale potkali čtyři týmy z první pětky a tak můžeme po zápase s T1 očekávat zvednutí. Zároveň se ale může ukázat, že KT na poslední místo v tabulce patří.

Postup na Worlds už si zajistili Gen.G, kteří vyhráli MSI a zbývají tak pouze tři volná postupová místa. Druhé si s největší pravděpodobností vezmou T1 a tak nám zbydou dvě místa pro čtveřici HLE, DK, KDF a KT.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.